Wansmaak\’s weblog

How to become the leader of the world!

  • Blog Stats

    • 1.911 hits

Nu al naar Arveladze.

Posted by wansmaak op juli 25, 2006

Tim, 25 Jul 2006 14:42 uur
 Georgië, Batumi

Treurige mededeling: het is mislukt!!!

De voetbalschool hebben we nog wel kunnen vinden, maar Arveladze zat in Tiblisi… Waar we dus net vandaag kwamen :S

De voetbalschool Ach, op zich gaf het ons wel de mogelijkheid om de stad een beetje te verkennen, want het lag dus buiten de landkaart. En geloof me: niet allen Arveladze is lelijk! De hele omgeving is heel erg! De stad heeft op zcih wel iets, zeker omdat het gewoon een gruwelijke zooi is!!! Ons hostel had een beetje een bijzondere slaapplaats (waarbij ik dus op de grond moest) en met een wc die gewoon heel kleurrijk was, doordat hij eigenlijk niet meer schoongemaakt kon worden. et was echt ronduit ranzig gewoon.

Ook viel het in Batumi op dat het nogal een stad in verval is. Het stikt er van de parken en fonteinen, maar eigenlijk doet het er geen een meer en de huizen bestaan voornamelijk uit golfplaten. Beetje jammer.

Koeien op de weg Geogiers daarentegen maken veel goed: vooral het oversteken is hier een groot feest. Zebrapaden zijn natuurlijk ook gewoon nutteloze dingen! Bovendien is het ook gewoon veel makkelijker en sneller om de snelweg over te steken ipv er onder of overheen te gaan! Koeien op de weg zijn ook net zo normaal als varkens en je rijdt er gewoon omheen (net als om de vele gaten). Echt prachtig om te zien. Op zich kan het ook gewoon zonder gevaar, want alle auto’s zijn afgekeurde West-Europese auto’ s en de snelheden die zij halen gaan echt niet boven de 70. Alleen tsja… stuurbekrachtiging…

De rest volgt later wel, mijn koffiespiegel vraagt om aandacht Smile

Plaats een reactie